Hoera groep zon is weer gestart!

 

Beste ouders/verzorgers,

 

De zomervakantie is weer voorbij, hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en kan uitgerust beginnen. Wij in ieder geval wel en we hebben er zin in! De eerste dag was alweer heel gezellig!

Dit jaar staan wij: Sherisse en Bettine samen in groep Zon. Onze werkdagen zijn: Sherisse werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met de groep en Bettine werkt op vrijdag met de groep.

 

Voor dit schooljaar hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet:

- Zoals u al hebt kunnen lezen in het bericht van onze directeur op 1 september: de deuren van de school gaan open om 8.20 uur. Dit is dus 5 minuten later dan voorgaande jaren. In onze nieuwsbrief naar u toe staat nog de oude tijd. (zie bijlage)

- We gymmen elke week op dinsdagochtend. Verder gymmen we om de paar weken ook op maandagmorgen. Dan krijgen de leerlingen gym van een vakleerkracht. 

Kunt u ervoor zorgen dat de gymtas van uw kind spoedig (weer) gevuld is met een shirt, korte broek en gymschoenen met klittenband? Het is handig om de kinderen op donderdag makkelijke kleding aan te (laten) trekken, zodat ze zichzelf kunnen uit/aankleden. 

- Mocht uw kind ziek zijn, dan kunt u hem/haar absent melden via Kwieb. Denkt u er ook aan om uw kind beter te melden? 

- Over het tussendoortje: op maandag is dat koek of/en fruit, op de overige dagen is het fruit of groente.

- Vandaag hebben we aan alle kinderen een hulpbrief meegegeven. Die hulp vragen we voor onze groep. Bovendien kunt u op deze brief ook aan geven of uw kind een allergie heeft. En tevens kunt u, als uw kind gebruik maakt van opvang, dit noteren. U begrijpt dat wij dit formulier weer snel terug willen hebben ook als er weinig verandert is.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd na schooltijd even bij ons binnen lopen of ons beiden een mail sturen, zodat we allebei op de hoogte zijn. 

We zijn blij dat we iedereen weer zien en gaan er een mooi schooljaar van maken samen met de kinderen en u. 

Met vriendelijke groet:

Sherisse en Bettine 

 

sherisse.goezinnen@blosse.nl

bettine.schraag@blosse.nl