Corona en thuiswerken in de bovenbouw

Beste ouders van kinderen in groep 6-7-8,

Zoals Karel al mailde vandaag, lopen de besmettingen op en zitten er momenteel best veel kinderen thuis. Sommige kinderen zijn ziek en moeten onder de wol kruipen, anderen kunnen best wat werk maken thuis.

Van deze laatste groep kinderen willen we graag van u als ouder een berichtje krijgen dat dit het geval is, dan kunnen we een werkpakketje klaarmaken. De leerkracht regelt dan dat een ander kind van de groep dit de dag erop even langsbrengt, of heeft contact met u als ouder voor een andere ophaaloplossing.

Daarnaast vinden we het als school belangrijk om kinderen die thuis zitten, maar niet zo ziek zijn, zoveel mogelijk te betrekken bij de groep door het inbellen via Teams voor een kring of rekenuitleg. We moeten tenslotte sámen door deze periode heen. Tijdens de kring en de rekenuitleg wordt er een vergadering geopend waar kinderen zelf kunnen deelnemen.

Het individuele contact via Teams met de leerkracht is in principe niet mogelijk tijdens schooltijd. Als er vragen zijn kunnen deze na schooltijd gesteld worden.

Succes met alles en met vriendelijke groet,

leerkrachten van de bovenbouw